Potřebujete poradit s výběrem?
Navštivte náš showroom v Plzni
nebo zavolejte +420 737 222 004
Drobečková navigace

Úvod > Radíme vám > Zažijte jarní koupání na své zahradě

Zažijte jarní koupání na své zahradě



Datum konání:
17.9.2017
Datum ukončení:
31.12.2017

 

Bazén

Byli jste v létě na dovolené a zlákalo vás kouzlo vlastního bazénu? Přemýšlíte, kdy začít budovat bazén na své zahradě? Pokud si chcete užít koupání ve svém bazénu již příští rok s prvními teplými dny, pak je podzim tím pravým ročním obdobím pro pečlivou přípravu nového zahradního bazénu.

Celá doba realizace nového bazénu je v podzimním období otázkou 2 až 4 týdnů. Z minulých let víme, že je pro zákazníky velmi výhodné začít řešit nový bazén právě na podzim. Každoročně totiž můžete využít posezonních slev, které srážejí ceny bazénů i o desítky procent.

Krumpáč a lopata na podzim, na jaře zelená zahrada

Velkou výhodou podzimní stavby bazénu je navíc fakt, že špinavé stavení práce řešíte na podzim a na jaře už je kolem bazénu opět krásně zeleno. Nestane se vám tak, že byste celé léto trávili na rozkopané zahradě nebo u bazénu s nevzhledným okolím.

Pokud si u nás objednáte bazén ještě letos na podzim, pak se můžete už příští rok na jaře těšit na krásný zážitek z koupání na vlastní zahradě ve vlastním bazénu.

Chcete jej i zastřešit?

Zastřešení má velké množství výhod a i nyní na podzim jej můžete pořídit za levnější posezonní ceny. Zastřešení doporučujeme z těchto důvodů:

  • Prodloužíte si koupací sezonu o několik týdnů.
  • Uspoříte náklady na vytápění i čištění bazénu.
  • Úspora času při čištění bazénu.
  • Zvýšíte soukromí při koupání.
  • Instalací zastřešení předejdete tragédiím, jako je utonutí dětí nebo domácích mazlíčků.

Kontaktujte našeho bazénového specialistu již nyní a pořiďte si bazén přímo od výrobce s tradicí od roku 2002.

Bazénový specialista

Drahoslav Houška
+420 777 868 159

Prohlídka bazénů

Abyste nekupovali zajíce v pytli, rádi vás přivítáme také u nás v showroomu v Plzni v Lidické ulici č. 26 na Lochotíně, kde se můžete na naše bazény podívat vlastním okem. 

 

POPTAT BAZÉN